اولاً منظورتون از پایداری چیه؟
اگر ترخیص و ماندگاری/stable بودن نسخه هستش:
شما از هر لینوکس کار آماتور یا حرفه ای که بپر سید می گه
Slackware.
چرا؟
چون اولاً مثل توزیع های دیگه بچه بازی راه ننداخته که بخاطر بروز کردن package یک نسخه ترخیص کنه
دوماً اسلکور فقط زمانی نسخه جدید ترخیص می کنه که باگ، حفره امنیتی یا امکان جدیدی بهش اضافه کنه. که اونم سالی 1 بار بزور پیش میاد!
برای اثباتش هم می تونید تاریخ های ترخیصش رو نگاه کنید.
جواب های بقیه:
نقل قول :اسلکویر خوب است ولی یک سری حرکاتی خاص انجام میدهد. مثلا نصب آن که منو-بندی آسان دارد ولی یکدفعه برای پارتیشن بندی به command prompt میرود! آخر این یعنی چه؟؟؟ شتر-سواری دلا دلا؟
من شرط می بندم شما یکبار هم کلاً لینوکس رو نصب نکردی که اینطوری برداشت کردی و نظر میدی
اولاً command prompt چیه؟ هنوز در حال و هوای ویندوزی؟!
دوماً در لینوکس چیزی بنام cmd prompt وجود نداره، هر چی هست console و ترمیناله
سوماً برای پارتیشن بندی در اسلکور برنامه CFDisk داره که حالت منویی(بقول شما) داره و خیلی هم راحته - حتی شاید راحتر تر از برنامه های gui!
نقل قول :دبیان خیلی خیلی قدیمی قدیمی است و بسته های حتی آخرین نسخه آن مال عهد بوق میباشند.
نه قدیمی تر از Slackware. چرا که بعد از ترخیص چند نسخه از اسلکور، تازه دبیان معرفی شد!
در ضمن قدیمی بودن ربطی به پایداری نداره
نقل قول :من یه چند ماهی میشه که دارم از آرچ استفاده میکنم (رو لپ تاپ ) و فوق العاده هستش و کاملا ازش راضیم قبلا از توزیع های دبیان بیس استفاده می کردم
چه ارتباطی به سوال تاپیک داره؟؟
وقتی وارد دنیای لینوکس میشید، فکر استفاده از توزیع های تجاری رو از سرتون دور کنید. اینجوری فلسفه لینوکس رو زیر سوال می برید!
وقتی این همه توزیع عالی و
آزاد وجود داره، و این همه احترام به کاربرانشون میزارن، redhat و امثالش حرفی برای گفتن ندارن.
من متاسفانه با ردهت شروع کردم، ولی بعد به دبیان رسیدم(خیلی خوب بود) و حالا با اسلکور زندگی می کنم. بدون هیچ تعصبی نسبت به دیگر توزیع ها(توزیع های مادر البته!)
ولی همه میدونن که
قدیمی ترین و فوق پایدارین توزیع، لینوکس Slackware هستش و ثابت هم شده.
(براحتی می تونید تاریخ ترخیص هاشو هم مشاهده کنید.)
بعضی از دوستان هم بهتره بجای آف تاپیک و نظرات تعصبی و احساسی شون، با سند و مدرک و دلیل پاسخ بدن.
بهترین توزیع هم توزیعی هست که
جوابگوی نیاز های شما باشه. حالا می خواد damnlinux باشه یا اسلک باشه یا دبیان و آرچ