Update Server در لینوکس
|
2012-10-20, 08:35 PM,
ارسال : #1
|
|||
|
|||
Update Server در لینوکس
سلام و عرض ادب
دوستان یه موضوعی میخواستم داخل شبکهی شرکت راه بندازم مربوط به Update Server که کارایی مشابه با WSUS در ویندوز رو داشته باشه راستش اینکه با debmirror یک آینه از بستههای مخازن دبیان یا اوبونتو دریافت کننیم و اونو آدرس بدیم بعنوان منبع مخرن به سیستمهای شبکه کافی نیست! قابلیتهای WSUS رو که میدونین میتونه راحت گروه بندی کنه و بستههای مختلف رو به گروهها یا کامپیوترهای مختلف آزاد کنه برای دریافت و نصب و بسیاری پارامترهای دیگه حالا نیاز من اینه که بتونم مثلا به یک سرور که مثلا داره DBو Mail سرویس میده، بستههای مرتبط با ایمیل و دیتابیس رو مشخص کنم و بگم اگه این بروزرسانیها اومد، مخزن سرور رو بروزرسانی کنم ولی کامپیوترهای سرویسدهنده داخل شبکه رو به صورت گروه یا حتی تکی مشخص کنم که فقط بستههای مربوط به MySQL یا Postgresql و qmail و... رو بگیرن و دیگه بستههای دیگه رو فعلا در دسترس بروزرسانی قرار نده ! این قابلیتها نیازه برای یک شبکهای که نمیخوام هر چیزی توش بروزرسانی بشه ! فقط بستههای مهم یا بروزرسانیهای امنیتی مربوط به نرمافزارها یا سرویسهای خاص پابلیش و در مکانی برای بروزرسانی سیستمهای شبکه در دسترس قرار بگیره ... در حالت عادی میشه تعریف کرد که از آدرس سرور مخزن محلی که با debmirror ایجاد شده بستهها بهصورت اتوماتیک با استفاده از unattended-update که روی هر ماشین باید تنظیم بشه، بهصورت خودکار بستهها دریافت بشنو نصب بشن ! ولی تعریف دستههای مختلف و یا به اصطلاح Category های مختلف نیازه ! که حتما مثلا فقط بستههای php-mysql یا هر چیز دیگه پابلیش و اجازهی آپدیت داده بشه ممنون میشم اگه کسی تجربهای داره یا نرمافزاری یا راهحلی داره در اختیار قرار بده ... حالا یا بهصورت Stand-Alone یا متمرکز و Remote-Deploy بستههای بهروزرسانی به کامپیوترهای داخل شبکه ارسال بشه و کامپیوترها هم فقط بستههای تعریف شده رو در صف بروزرسانیها دریافت و نصب کنن بازم ممنون و متشکر از محبتتون موفق و پیروز باشید |
|||
2012-10-27, 12:16 PM,
ارسال : #2
|
|||
|
|||
Re: Update Server در لینوکس
دوستان هیچ کس هیچ تجربهای نداشته ؟
دیگه لااقل یه جواب کوچولو میدادین که ناامیدی در حد تیم ملی نرسه ! ممنون میشم راهنمایی بفرمایید و تجربهای اگر دارید در اختیار قرار بدین با تشکر فراوان ارادتمندم |
|||
2012-10-28, 12:32 PM,
ارسال : #3
|
|||
|
|||
والا با این همه مشخصات که گفتید چیزی سراغ ندارم ولی apt-proxy شاید بتونه بخشی از مشکل را حل کنه
Don't bother, we're using GNU/Linux everywhere, even there ![]() Linuxmotto گروه کاربران لینوکس اصفهان |
|||
2012-10-30, 12:04 AM,
ارسال : #4
|
|||
|
|||
ممنون از محبتتون !
ولی 10٪ هم نمیتونه کمک کنه !! در هر صورت ممنون ! خوبه که تحقیقاتی در این مورد انجام بدن دوستان لینوکسی ! در هر صورت خیلی لازمه نه برای من! کلا عرض میکنم بازم از محبت دوستان واقعا ممنون |
|||
2012-10-30, 01:48 PM,
ارسال : #5
|
|||
|
|||
من متوجه نمیشم چرا لازمه. وقتی نرمافزاری روی یک کامپیوتر نصبه، وقتی بروزرسانی براش میاد، باید بروز بشه، حداقل بروزرسانیهای امنیتی. اگر برنامه استفاده نمیشه، پس نیازی هم نیست نصب باشه.
اکنون در ubuntu.ir با نام کاربری nixoeen فعال هستم. وبسایت شخصی من |
|||
2012-10-30, 07:46 PM,
ارسال : #6
|
|||
|
|||
انواع کانفیگهای مختلف داخل سرویسدهندههای مختلف وجود داره که اگه وصلهای چه امنیتی باشه و چه به روزرسانی نسخه میتونه سرویسو از کار بندازه یا در روند کار سرویسهای دیگه خلل ایجاد کنه! برای همین از سالها پیش چنین چالشی وجود داشته که انواع شرکتهای مختلف از جمله مایکروسافت برای اینکار راهحلهایی ارائه کردن ! دلیل اینکه چرا اینکار انجام میشه مفصل در اینترنت با کلمات کلیدی Patch Management و Configuration Management قابل مطالعه هستند
اوبونتو هم چنین چیزی داره در Landscape ولی بصورت محلی نمیشه استفاده کرد ازش ... در هر صورت بازم متشکرم از همراهیتون |
|||
2012-10-31, 04:00 AM,
ارسال : #7
|
|||
|
|||
آپدیتهای امنیتی باید نصب بشند، حالا میتونه به صورت خودکار نباشه و وقتی خودتون پای سرور هستید نصب بشه. ولی اینکه کلی بستهها رو بروز نکنید که شاید مشکلی پیش بیاد فوقالعاده کار اشتباهی هستش.
اگر یک بسته خاص نباید به صورت خودکار نصب بشه، کافیه اون رو به Unattended-Upgrade: ![]() اکنون در ubuntu.ir با نام کاربری nixoeen فعال هستم. وبسایت شخصی من |
|||
2012-10-31, 08:57 AM,
ارسال : #8
|
|||
|
|||
ممنون از راهنماییتون
امیدوارم همیشه مسائل به همین سادگی در ذهنتون باشن ![]() |
|||
|