دیکشنری
|
2007-07-04, 05:38 PM,
ارسال : #41
|
|||
|
|||
نقل قول :و در قسمتkiat عزیز از راهنماییت خیلی متشکرم .مسیر usr/share/WyabdcRealPeopleTTS/ هم درست بود. البته من stardict را در xfce تست کردم و احتمالا برنامه player پیش فرض نصب نبوده. ولی قسمت command for playing wave file را پیدا نکردم. نسخه stardict من هم 2.4.8.1 است و از مخازن اوبونتوی 7.04 نصب کردم. bplay را هم که توصیه کرده بودی نصب کردم آیا فایل config داره که دستی تغییرش بدم ؟ |
|||
2007-07-04, 06:00 PM,
ارسال : #42
|
|||
|
|||
smziaei نویسنده :نقل قول :و در قسمتkiat عزیز از راهنماییت خیلی متشکرم .مسیر usr/share/WyabdcRealPeopleTTS/ هم درست بود. اگر که منو ها را پیدا نمی کنید می تونید در داخلی home directory خودتون دنبال دایرکتوری مخفی stardict بگردید stardict$ vim stardict.cfg/. و در این فایل این قسمت را عوض کنید here [/apps/stardict/preferences/dictionary] play_command=bplay enable_sound_event=0 only_scan_while_modifier_key=1 scan_modifier_key=4 hide_floatwin_when_modifier_key_released=1 |
|||
2007-07-18, 10:12 AM,
ارسال : #43
|
|||
|
|||
آیا فایل فارسی به انگلیسی هم برای stardict وجود داره ؟
برای سایر دیکشنری ها با فرمتهای دیگه چی ؟ |
|||
2007-07-20, 02:46 AM,
ارسال : #44
|
|||
|
|||
چند وقتی هست که صفحه pop up برای starDict کار نمیکنه. کسی میدونه علتش چیه؟
|
|||
2013-01-15, 03:46 PM,
ارسال : #45
|
|||
|
|||
Re: دیکشنری
یکی از نیازهای کاربران ایرانی داشتن یک لغت نامه کامل انگلیسی به فارسی و فارسی به انگلیسی در رایانه است که در سیستم عاملهای گوناگون بتواند کار کند و مشکلی نداشته باشد. نرم افزار goldendict میتواند در سیستم عاملهای ویندوز و لینوکس به سادگی نصب شود و کار کند ولی باید پروندههای لغتنامههای فارسی را به آن افزود. در پیوند زیر تعدادی از پروندههای لغت نامههای گوناگون فارسی به انگلیسی گذاشته شده است که به سادگی میتواند در این نرمافزار به کار برده شود و در سیستم عاملهای گوناگون فرهنگ لغت انگلیسی به فارسی و فارسی به انگلیسی مناسبی داشته باشید. پس رفتن به پیوند داده شده به کمک نرمافزارهای bittoren یاutorrent یا vuze یا همانند آن میتوانید پروندهها را دریافت کنید و از آنها بهره ببرید.
https://thepiratebay.se/torrent/8023090/ |
|||
2013-04-13, 02:55 PM,
ارسال : #46
|
|||
|
|||
Re: دیکشنری
دوستان عزیز اگر به دنبال یک دیکشنری خوب میگردید که بتونه:
1. از فایلهای Babylon .BGL استفاده کنه. 2. از فایلهای StarDict .ifo/.dict./.idx/.syn استفاده کنه. 3. از فایلهای (Dictd .index/.dict(.dz استفاده کنه. 4. از Wikipedia پشتیبانی کنه. 5. از مترجمهای آنلاین استفاده کنه. 6. و بسیاری امکانات دیگر همراه با سادگی استفاده همانند stardict. به شما GoldenDict رو پیشنهاد میکنم. campit.ir موفق باشید. |
|||
|